Faella - Fusilloni di Gragnano IGP đźđč
Faella Fusilloni di Gragnano IGP
Fusilloni som lyfter din favorit din favort rÀtt till nya höjder.
500g
Prisbelönt kvalitet pasta frÄn Gragnano
Faella har producerat pasta sedan 1907, dÄ Gaetano Faella grundade familjeföretaget i Gragnano, en stad söder om Neapel i regionen Kampanien. Gragnano anses vara födelseplatsen för italiensk torkad pasta; enligt legenden skapade brisarna som strömmar frÄn bergen till havet de perfekta förhÄllandena för att torka pasta. De tre budorden för att göra Pasta Faella Àr: endast 100 % italiensk semola; alltid extruderad med en bronsform; torkningen mÄste ske minst 2 dagar vid lÀgsta möjliga temperatur.
Ingredienser: Durumvetemjöl och vatten. Kan innehÄlla spÄr av senap och soja.
NÀringsvÀrde per 100g
Energi 1521 kj/ 359kcal
Fett 1,4g
MĂ€ttat fett 0,3g
Kolhydrater 73g
Varav sockerarter 3,3g
Fiber 2,1g
Protein 13g
Salt 0g